Новини

 

Святковий концерт для ветеранів КНУ

20.02.2013
20 лютого 2013 року Молодіжний центр культурно-естетичного виховання КНУ з ініціативи Військового інституту та Ради ветеранів війни і праці університету влаштував святковий концерт для учасників бойових дій, ветеранів війни та праці університету, присвячений Дню захисника Вітчизни.
Курсанти та студенти університету читали поезію і прозу, виконували популярні у ветеранів пісні їхньої бойової молодості.
Життєвий шлях кожного з присутніх на святі ветеранів – це приклад для наслідування. Тож студенти не втратили можливості поспілкуватися з ветеранами-захисниками. Поділилися спогадами полковник у відставці, учасник бойових дій у Великій Вітчизняній війні Микола Васильович Новіков; учасник місії ООН в Афганістані, доцент Інституту міжнародних відносин Павло Федорович Кірпенко; полковник у відставці, учасник бойових дій у Афганістані, доцент Військового інституту Віктор Федорович Данилейко; не стримала своїх емоцій і викладач підготовчого факультету, учасник бойових дій у Афганістані Віра Гнатівна Біла.
За сумлінне виконання обов’язків, активну участь у військово-патріотичному вихованні студентів в. о. голови Ради ветеранів професор Борис Олександрович Цудзевич вручив ветеранам грамоти.
























фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024