Новини

 

Міжнародна спiвпраця психологів у галузi освiтнього процесу

14.02.2013
Декан факультету психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка професор Іван Данилюк відвідав факультет психології Московського державного університету імені М. Ломоносова. Були проведені зустрічі з деканом факультету психології професором Ю. П. Зінченком та його заступниками І. А. Володарською, М. Ю. Широкою, К. А. Ченцовим. На цій зустрічі було підписано положення про організацію спільної магістерської програми з подвійного дипломування зі спеціальності «Психологія» між відповідними факультетами Московського державного університету імені М. В. Ломоносова та Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Також відбулися зустрічі, на яких було підписано договори про спiвпрацю в галузi науково-дослiдницької діяльності, з директором Інституту психології Російської Академії наук професором А. Л. Журавльовим, з директором Психологічного Інституту Російської Академії освіти та ректором Московського міського психолого-педагогічного університету професором В. В. Рубцовим. Особлива увага була звернена на здійснення спільних прикладних дослiджень у галузi психологiї на замовлення державних та приватних iнститутiв для допомоги соцiальнiй практиці, а також на інiцiювання кросс-культурних дослiджень у Pociї, Українi та в інших країнах зi значущих психологiчних проблем.
Після проведених зустрічей декан факультету психології отримав запрошення на засідання Президіуму Ради навчально-методичного об’єднання вищих навчальних закладів Російської Федерації, проблемнем полем якого стане суспільно-професійна оцінка якості психолого-педагогічної освіти.







Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024