Новини

 

Презентація проекту Еразмус Мундус ELECTRA на геологічному

14.02.2013
12 грудня 2013 року на геологічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася презентація міжнародного освітнього проекту Еразмус Мундус ELECTRA www.electra-project.eu.
Презентацію відкрив декан геологічного факультету Володимир Михайлов. Заступник начальника Відділу міжнародного співробітництва Олександр Меньшов повідомив про можливості підвищення мобільності студентів, аспірантів та викладачів в рамках освітньої програми ЄС Еразмус Мундус.
Про умови конкурсу та подачі заявок на отримання стипендії Еразмус Мундус розповіла співробітник відділу міжнародного співробітництва Світлана Віталіївна Білоус.
Досвід участі у програмі Еразмус Мундус і проведення наукового стажування в Університеті Алгарве (Португалія) презентував доцент кафедри геофізики Павло Грищук. Цьогорічний стипендіат програми, студентка факультету кібернетики Ганна Сидорук розповіла про своє навчання в магістратурі Університету імені Йогана Кеплера в місті Лінц, Австрія.
Проект Еразмус Мундус ELECTRA – це партнерство 8 університетів Європейського Союзу та 12 університетів Азербайджану, Білорусії, Вірменії, Грузії та України з метою обміну студентами, аспірантами, вченими та науково-педагогічними працівниками, надання стипендій, сприяння проведенню наукових досліджень. Діяльність проекту координує Олденбурзький університет (Німеччина) за фінансової підтримки Європейської Комісії.
Еразмус Мундус ELECTRA пропонує можливості навчання, наукового та професійного стажування у 8 європейських університетах в рамках проектів з:
• вивчення навколишнього середовища,
• енергетики,
• сталого розвитку довкілля, тощо.
Подача заявок на цьогорічний конкурс стипендій триватиме до 4 березня 2013 року.
Про умови конкурсу можна також дізнатися на сайті проекту www.electra-project.eu або у відділі міжнародного співробітництва Київського національного університету імені Тараса Шевченка.






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024