Новини

 

У КНУ імені Тараса Шевченка розпочато експериментальний проект

18.12.2012

У кінці листопада 2012 року було започатковано ініційований студентами проект «Обмін досвідом» між Інститутом журналістики та факультетом психології. В рамках цього проекту проходять щомісячні зустрічі студентів, де обговорюються питання взаємозв’язку психології, реклами та зв’язків з громадськістю. Проект підтримуєкерівництво обох факультетів, викладачі та студенти.
Перша зустріч відбулася 22 листопада на базі факультету психології. Студентка 4 курсу Інституту журналістики, відділення реклами та зв’язків з громадськістю, Юлія Кондрик виступила перед студентами факультету психології. Студенти обговорили особливості створення реклами, виявлення й аналізу цільової аудиторії, проведення маркетингових досліджень та психологічний вплив реклами на споживача. Психологи ставили багато запитань і виявили інтерес до зазначених проблем. Вперше вони отримали інформацію й про Інститут журналістики «з першоджерела».
А вже 6 грудня рекламісти та піарники зустрічали студентів 4 курсу факультету психології в Інституті журналістики. Майбутні психологи Оксана Круцюк та Катерина Шкуропат підготували цікаву інтерактивну лекцію-бесіду з психології реклами. Майбутніх спеціалістів у медіа-галузі зацікавилиособливості визначення прихованихмотивів та підсвідомих прагнень людини. Жваву дискусію викликала інформація про неправдивість теорії 25 кадру, про інші НЛП-засоби, способи захисту дітей від впливу реклами та різні методики «переробки» стресу у підсвідомості людини.
Варто зауважити, що такі зустрічі викликали живий інтерес у студентів, бажання дізнатися більше про різні факультети й спеціальностіУніверситету, тому прийнято рішення продовжити цей своєрідний експеримент з налагодження корпоративних зв’язків у КНУ.
Хотілося б висловитищиру подяку за допомогу в організації між- факультетських зв’язків заступнику декана з навчальної роботи факультету психології Москаленко Аллі Миколаївні та керівнику ініціативної групи,доценту кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Інституту журналістики Ковтун Тетяні Валентинівні.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024