Новини

 

Інформаційний день Еразмус Мундус EMP-AIM

12.12.2012
Відділ міжнародного співробітництва 12 грудня 2012 року провів Інформаційний день проекту Еразмус Мундус EMP-AIM .
Захід мав на меті ознайомити студентів та співробітників університету з умовами участі та подачі заявок на отримання стипендій Європейського Союзу на навчання та дослідження у 8 європейських університетах-партнерах.
Перед студентами, аспірантами і викладачами нашого університету виступила з презентацією Ругіле Язбутіте, координатор проекту з Університету Микола Ромеріса (Литва).
Про навчання в європейських університетах-партнерах розповіли студенти за обміном з Братиславського університету імені Яна Коменського (Словацька Республіка), Вищої школи бізнесу Туріба (Латвія) та Університету Миколаса Ромеріса (Литва).
Проект Еразмуc Мундус EMP-AIM - це партнерство 17 університетів країн Європейського Союзу, Білорусі, Молдови та України, яке сприяє науковій та академічний мобільності між країнами Європейського Союзу та Східної Європи. Координатором проекту є Університет Миколаса Ромеріса (Литва).
Подача заявок на отримання стипендій проекту на навчання та дослідження для студентів, магістрів, аспірантів, вчених та науково-педагогічних працівників триватиме до 25 січня 2013 р.
Докладніше дивіться веб-сайт проекту EMP-AIM: http://emp-aim.mruni.eu




























фото Тетяни Воротняк/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024