Новини

 

Перемога студентів економічного факультету

07.12.2012
Команда економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка у складі студентів 1 та 2 курсів магістратури Бойцової Валерії (спеціальність «Менеджмент інноваційної діяльності», 2 курс магістратури), Варави Анни (спеціальність «Менеджмент інноваційної діяльності», 2 курс магістратури), Чуйко Марії (спеціальність «Менеджмент інноваційної діяльності», 1 курс магістратури), Мельник Ірини (спеціальність «Менеджмент організацій і адміністрування», 1курс магістратури), Савічева Павла (спеціальність «Менеджмент інноваційної діяльності», 2 курс магістратури), Галушки Дмитра (спеціальність «Менеджмент інноваційної діяльності», 2 курс магістратури) на чолі із завідувачем кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності Жилінською Оксаною Іванівною та доцентом кафедри менеджментуінноваційної та інвестиційної діяльності Приймаком Василем Михайловичем посіла призове ІІ місце на Міжнародній олімпіаді студентів вищих навчальних закладівз менеджменту та економіки «Бізнес-проект», що проходила 4-6 грудня 2012 р.у м. Мінськ (Республіка Білорусь).

Протягом двох днів Олімпіади 17 команд з шести країн світу (Україна, Республіка Білорусь,Російська Федерація, Польща, Грузія та Казахстан) запекло боролися за титул переможця у різноманітних конкурсах. Так, у перший день студенти проявляли свої акторські таланти у конкурсі-вітання «Бізнес-молодість», демонстрували глибокі теоретичні знання з економічної теорії та інвестиційного менеджменту на тестуванні «Студентська кмітливість», аналізували бізнес-кейси та надавали практичні рекомендації щодо вирішення економічних експрес-ситуацій під час конкурсу «Бізнес-коктейль».
Другий день Олімпіади був найбільш відповідальним для усіх учасників, адже команди презентували свої бізнес-проекти під гаслом «Від творчості у навчанні – до інновацій у бізнесі», відповідали на запитання інвесторів та самі відчули себе у ролі інвестора, аналізуючи бізнес-пропозиції команд-супротивників у конкурсі «Бізнес-поєдинок».

Було цікаво споглядати за креативом, неординарним мисленням та творчим підходом до вирішення завдань усіх учасників Олімпіади.
Проект «RegioVentis», з яким перемогли студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка, був одним з найцікавіших проектів та заволодів увагою всіх без винятку членів журі та присутніх у залі гостей, адже місія цієї бізнес-пропозиції полягала в організації та запуску серійного виробництва вітрових генераторів на базі існуючих потужностей державного підприємства – «Виробничого об’єднання «Південного машинобудівного заводу іменіО. М. Макарова», що надасть можливість забезпечити нашу країну потужними інноваційними вітровими генераторами українського виробництва. На додачу, проект студентів нашого Університету отримав номінацію «Все геніальне – просто».

Вітаємо переможців та бажаємо подальшої наснаги!







Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024