Новини

 

«Не дай СНІДу шанс!»

01.12.2012
«Люди не вмирають. Вони вбивають самі себе.»
Сенека

Сьогодні людство опинилося перед новою загрозою, від якої немає ні ліків, ні шансу на одужання. Ім’я її – ВІЛ/СНІД.
Кожен із нас знає про СНІД, але сподівається що хвороба омине його. Насправді ВІЛ/СНІД – проблема кожного, і студенти факультету Психології довели свою небайдужість до неї.
3 грудня 2012 року Соціальним відділом Студентського парламенту факультету Психології була організована акція «Не дай СНІДу шанс!». В рамках даної соціальної акції було проведено ряд заходів, в яких студенти нашого факультету прийняли активну участь.
1 грудня 2012 року відбувся благодійний концерт до Дня боротьби зі СНІДом (організований Соціальним департаментом Студентського парламенту Університету). Студенти нашого факультету, придбавши запрошення на цей концерт, зробили свій внесок у спільну справу боротьби з цією жахливою хворобою. Лише студентами факультету Психології було зібрано суму у розмірі 520 гривень. Зібрані кошти будуть передані в дитячий будинок «Берізка», у якому мешкають діти з синдромом імунодефіциту.
Соціальним відділом факультету Психології спільно з Соціальним департаментом СПУ було також організоване розповсюдження червоних стрічок – символу розуміння важливості проблеми ВІЛ/СНІДу, пам’яті про мільйони померлих від цієї хвороби, солідарності з тими людьми, які живуть з ВІЛ.
Приймаючи участь у цих заходах, студенти факультету Психології вкотре довели свою небайдужість до проблем людства та свою готовність до активного протистояння їх поширенню.
Не залишаймося байдужими. Зупинимо СНІД разом!




Юлія Казанцева,
Голова соціального відділу
Студентського парламенту
факультету Психології



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024