Новини

 

Відбувся круглий стіл “Студентське самоврядування в Україні: проблеми та перспективи”

23.02.2005
18 лютого 2005 року в приміщенні міжнародного фонду “Відродження” відбувся круглий стіл “Студентське самоврядування в Україні: проблеми та перспективи” організований Програмою розвитку Організації Об'єднаних Націй спільно з Міністерством освіти і науки України та Міністерством сім’ї, дітей та молоді України. Учасниками цього заходу були лідери самоврядування з Києва та регіонів України. Студентський Парламент КНУ ім. Т. Шевченка представляли В’ячеслав Шамрай та Олена Молодцова.

Після представлення своєї діяльності та обговорення, учасники працювали в групах з метою визначення ключових проблем в сфері самоврядування та основних шляхів їх подолання.

Як результат, практично всі робочі групи прийшли до висновку, що основними проблемами самоврядних органів є недосканалість нормативно-правової бази та відсутність знаннь та досвіду у студентів, які працюють в цій сфері. Маємо надію, що цей круглий стіл не залишиться в пам’яті учасників як корисний та цікавий захід, а дасть поштовх до подальшої активної діяльності та розвитку когерентних відносин в сфері самоврядування між навчальними закладами України. Але це, звісно, залежить вже від самих учасників.


Студентський парламент
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024