Новини

 

Збори туркменістанського земляцтва в КНУ

21.11.2012
20 листопада 2012 року в Київському національному університеті імені
Тараса Шевченка відбулися збори земляцтва туркменістанських студентів, аспірантів, докторантів та стажистів.

У зборах взяли участь Надзвичайний та Повноважний Посол Туркменістана в Україні Нурбеді Аманмурадов, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Петро Бех, декан факультету навчання іноземних громадян Юрій Носик, його заступник Сергій Ісаєв, представники відділу міжнародного співробітництва.

В університеті навчається та стажується 35 громадян з Туркменістану. Під час зборів вони розповіли про своє навчання й дозвілля поділилися проблемами студентського життя, обговорили питання паспортного та візового режимів.
Проректор з науково-педагогічної роботи Петро Бех зазначив, що такі збори стануть традиційними, адже це не просто зустріч адміністрації з студентами, аспірантами стажистами, це намагання за допомогою діалогу, у дружньому колі, виявляти найменші складнощі, котрі можуть стати заваді успішному навчанню, стажуванню іноземного громадянина в нашому університеті, його проживанню в гуртожитку тощо. Завдяки такому спілкуванню адміністрація університету, керівництво факультетів та інститутів знатимуть про всі проблеми, що хвилюють студентів, аспірантів, стажистів і спільно знаходитимуть шляхи їх вирішення.




















фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024