Новини

 

Всеукраїнський інформаційний день Програми Темпус

15.11.2012

Національний Темпус-офіс в Україні в співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України проводить 13-14 грудня 2012 р. Всеукраїнський інформаційний день Програми Темпус ІV.
До участі запрошуються викладачі, науковці, студенти, аспіранти та інші представники вищих навчальних закладів, науково-дослідних установ та інших організацій, зацікавлених у розробленні та запровадженні міжнародних освітніх проектів, навчанні та стажуванні в Європі.
Під час заходів буде презентовано особливості Шостого, останнього, конкурсу Програми Темпус IV, умови участі, правила заповнення аплікаційної форми та супроводжуючих документів, результати п’ятого конкурсу Програми Темпус ІV. Також, у межах Інформаційних днів буде презентовано й інші освітні програми Європейського Союзу - Еразмус Мундус і Жана Моне, досвід вищих навчальних закладів, що беруть участь у цих програмах, і перспективи розвитку міжнародних освітніх програм ЄС.
Всеукраїнський інформаційний день Програми Темпус проходитиме 13-14 грудня 2012 р. у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут», м. Київ (робочі мови – українська/англійська).
Кожен з Інформаційних днів включатиме два дні заходів. Під час кожного першого дня сесій Інформаційних днів висвітлюватимуться такі питання: завдання, умови участі, аплікаційна процедура, відмінні риси, національні та регіональні пріоритети 6-го конкурсу Програми Темпус. Під час заходу буде представлено досвід українських вищих навчальних закладів щодо створення проектної заявки та втілення проектів Темпус в Україні. Інформація про програми Еразмус Мундус, Жана Моне. Другий день - семінар із запровадження ключових інструментів Болонського процесу (ЄКТС/НРК/системи забезпечення якості) та індивідуальні консультації щодо проектних заявок.
Реєстрація обов’язкова! Участь в Інформаційних днях є безкоштовною.
Детальну програму Інформаційних днів програми Темпус буде розміщено на сайті Національного Темпус-офісу в Україні ближче до дат проведення заходу.
Реєстраційна форма
1. Деталі учасника (ів):
Прізвище, ім’я,
по батькові Посада Організація
(повна назва) Контакти (телефон з кодом міста, е-адреса)

2. Місце та дата участі, оберіть потрібне: √
Участь в інформаційних днях та/ чи семінарі:
Івано-Франківськ: 21 листопада 2012 (Інфо День)
Івано-Франківськ: 22 листопада 2012
(семінар із запровадження інструментів Болонського процесу)
Київ – 13 грудня 2012 (Інфо День)
Київ – 14 грудня 2012
(семінар із запровадження інструментів Болонського процесу)
Миколаїв– 24 січня 2013 (ІнфоДень)
Миколаїв– 25 січня 2013 (тренінг з написання проектів)
3. Чи потрібне офіційне запрошення
Так ____*Вкажіть деталі для запрошення (ПІБ ректора, адреса, факс з кодом міста)
Ні ______
4. На які питання Ви хотіли б отримати відповідь на заході?
5. Чи потрібна консультація щодо подання проектної заявки на конкурс на другий день заходу?
Так ____*Вкажіть на яку дату із запропонованих та обов’язково надішліть на е-пошту tempus@ilid.org.ua короткий опис проектної пропозиції (англійською чи українською мовою) не пізніше ніж за 5 днів до заходу.
Ні ______

Контакти: Національний Темпус-офіс в Україні,
http://www.tempus.org.ua,
тел. 044 2866668; 044 3322645,
tempus@ilid.org.ua

КНУ імені Тараса Шевченка
Відділ міжнародного співробітництва
Головний корпус КНУ, кім. 267
(044) 239-31-50 || umz@univ.kiev.ua


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024