Новини

 

У ВІКНУ відзначили День визволителів Києва

06.11.2012
У повсякденних турботах та справах ми іноді не помічаємо як швидко спливає час. Але є події, що назавжди закарбовуються у нашій пам’яті. До таких належить і День 6 листопада 1943 року, коли о 4-й годині ранку столицю України було очищено від фашистських загарбників.
Саме відзначенню цієї дати у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) була присвячена низка виховних заходів.
04.11.12 з особовим складом було проведено тематичний ранок: «Навічно в пам’яті народній», у якому брали участь ветерани Великої Вітчизняної війни та Збройних Сил України.
05.11.12 особовий склад ВІКНУ брав участь у покладанні квітів до пам`ятних знаків на стіні головного корпусу університету та біля фізичного факультету.
У читальному залі бібліотеки розгорнуто тематичну виставку художньої та наукової літератури.
За словами голови Ради ветеранів ВІКНУ полковника запасу Миколи Дорохова, командування та громадські організації Військового інституту приділяють велику увагу військово-патріотичному вихованню майбутніх офіцерів, розвитку військових традицій.
– Серед пріоритетів цієї роботи, – зазначив Микола Сергійович, – висвітлення важливих подій з історії Великої Вітчизняної війни, у тому числі й Дня визволення м. Києва від фашистських загарбників. Особливої ваги вона набирає у зв’язку з підготовкою до 70-річчя Перемоги у Великої Вітчизняної війни 1941 – 1945 років.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін


фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024