Новини

 

Ура , квест!!!

31.10.2012
Вільний від занять суботній день. Справжнісінька золота осінь: прохолодно, легка димка та різнобарвне листя прикрашають один з парків середмістя.
Ми поспішаємо на зустріч з друзями. Організаційний комітет студентської
туристичної агенції “KNU.Adventure” разом із Студентським Парламентом університету пропонує по-студентськи інтелектуально і весело відзначити популярний серед європейської молоді день, присвячений потойбічним, нечистим силам, так званий Хелоувін.
Але головне, звісно, не Хелоувін, а можливість поспілкуватися, юнацьке завзяття і гарний настрій. Накрапає невеличкий дощик, та хіба це стане на заваді цікавій зустрічі. Вітаємось, і з приємністю відзначаємо, що до нас приєдналися студенти інших університетів ,виявилось, їх зацікавила можливість взяти участь у квесті. Ласкаво просимо, ми завжди раді новим зустрічам.
Квести стають дедалі популярнішими серед молоді. Вони приваблюють не лише інтелектуальною складовою, а й дуже цікавим та нестандартним пошуком кодової інформації, іноді дуже несподіваними вказівниками та підказками. Починаємо, азарт переповняє. Питання виявилися дуже змістовними й цікавими, довелося пригадати біологію, хімію, математику, історію, логіка виявилася вкрай необхідною. Певно, не одну ніч працювали наші організатори, розробляючи та систематизуючи завдання. Як ми і очікували, найскладнішим виявився пошук кодових знаків, старовинний парк ретельно приховував умовні позначення. Привертає увагу примхливо нахилена гілочка, придивляємось, − ось вона схованка: найяскравіше забарвлений кущ, незвичної форми стовбур дерева, фрагмент паркової споруди, природа та навколишні предмети стають ніби співучасниками гри. Треба бути прудким та дуже пильним, аби вчасно розгледіти потрібний вказівник. Ось коли адреналін вирує…
Але треба не лише знайти код, а й розшифрувати його. Тут одному не впоратися. Якраз у такі хвилини починаєш розуміти важливість і силу власної команди. Команда, друзі, єдність – ось запорука справжнього успіху!
Часу не помічаємо.
Поступово вечірні сутінки огортають старовинний парк. Він стає ніби зачарований, казковий, романтичний. Силуети дерев видаються стрункішими, колір листя стає незвичним, стриманішим, романтичні куточки парку − потаємнішими.
Квест закінчено, команда-переможець отримала нагороди. Ми зігріваємось гарячим чаєм, але не поспішаємо розходитися. Спілкуємось, обговорюємо гру. Аура осіннього вечірнього парку сприяє тому, що ми зовсім по-іншому починаємо бачити один іншого. Наші погляди стають дедалі зацікавленішими, легкий рум’янець грає на обличчях …
Можливо, саме таких зустрічей і не вистачає нам, можливо − саме це і є родзинкою студентського життя.

Студентка 4 курсу, кафедри біотехнології
ННЦ «Інституту біології» Базилянська Вікторія











Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024