Новини

 

КВН повертається

14.02.2005
Досить довга відсутність нової інформації з КВН-ського життя університету можливо створило враження, що це культурне дозвілля тихо зникло. Але ні! Справа КВН продовжується.

У жовтні 2004 р. розпочався вже п’ятий чемпіонат серед команд КВН університету. Фестиваль, що відбувся в листопаді, зібрав на сцені команди 14-ти факультетів та інститутів університету. Поруч з командами, які вже не перший рік беруть участь у грі, з’явилися і новачки: команда геологічного факультету і фінансово-правового коледжу університету. Слід зазначити, що вони зовсім не почували себе розгубленими серед університетських метрів КВН і зробили достойну заявку на участь у чемпіонаті.

Все пройшло чудово і чвертьфінальні ігри були заплановані на грудень. Але, як відомо, політичні події грудня повністю відвернули увагу не тільки від КВН, а і зовсім від культурно-розважальної сфери. Не залишилися осторонь і студенти-учасники університетських команд КВН: здавалося, усі 14 команд у повному складі днювали й ночували на Майдані. Тому, було вирішено перенести чвертьфінальні ігри на другий семестр навчального року.

І от – радійте вболівальники: все ближче час ігор. Вже 23 лютого відбудеться перша гра, де зустрічаються такі факультети:

 Геологічний
 Хімічний
 Юридичний
 Кібернетики

25 лютого зустрічаються Інститут філології та Військовий інститут, механіко-математичний, фізичний і філософський факультети.

4 березня зустрічаються факультети соціології та психології, біологічний, географічний, а також фінансово-правовий коледж й інститут журналістики.

Чекаємо на веселі ігри та запрошуємо вболівальників підтримати свої команди КВН!



Завідуюча сектором
Молодіжного центру
культурно-естетичного
виховання
Інга Могилко
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024