Новини

 

«Чужих дітей не буває!»

17.10.2012
14 жовтня 2012 року соціальний відділ Студентського парламенту юридичного факультету вкотре довів, що чужих дітей не буває. Цього разу наші студенти поїхали в с.м.т. Рокитне до дитячого будинку «Чебурашка».
Дитячий будинок «Чебурашка» невеликий, в ньому залишилося лише 15 дітей. Але кожен з них потребує уваги та спілкування, якого сповна не завжди можуть дати дорослі вихователі.День позитиву та посмішок, радості дружнього спілкування та щирих почуттів змогли подарувати вихованцям дитячого будинку студенти юридичного факультету.
Спілкування студентів з дітьми почалося з гри: кожен представлявся та називав прикметник, який починається на букву його імені та найбільш яскраво характеризує його як особистість. Так ми познайомилися з крикливою Катюшею, амбіційною Анютою та смішним Славком. Але, не зважаючи на те, що всі виявилися різними, яскравими та особливими, ми спробували знайти і щось спільне між нами, те, що притаманне всім. Завдяки грі ми зрозуміли, що багато з нас любить грати у футбол, хтось захоплюється співом, а хтось просто не уявляє свого життя без малювання. Такі різні, але водночас і такі схожі, ми продовжили наше спілкування. Адже попереду чекало найцікавіше.
Квест – випробування на творчість та дружність. Три команди боролися за звання найвеселішої, найспортивнішої та найінтелектуальнішої. Всі разом, тримаючись за руки, діти поспішали виконати завдання на одній з 8 баз, що були вказані у путівному листі: Спортивній, Інтелектуальній, Творчій, Колективній, Танцювальній, Загадковій, Мультяшній та на базі Дружби. Визначити переможця було надзвичайно важко, адже кожна команда була кращою з кращих! Представники соціального відділу, які виступили в якості журі, опинилися у доволі складній ситуації, але винесли справедливий вердикт: «Перемогла Дружба!». А далі – нагородження. Кожен переможець, а переможцями в цей день були всі, отримав від Студентського парламенту подарунок – дитячу книжку, солодощі, багато емоцій та море позитиву.
Вихованці дитячого будинку «Чебурашка» подарували студентам незабутню екскурсію своєю домівкою, цікаві розповіді про літній відпочинок, про подорожі до Київського дельфінарію та шоколадної фабрики «Roshen».
Щирість та посмішки, небайдужість та добре серце – це те, що допомогло студентам юридичного факультету стати друзями вихованців дитячого будинку, наповнивши їхні серця світлом та теплом своєї душі. Адже чужих дітей – не буває! І ми повинні завжди про це пам’ятати!










Юлія Казанцева,
студентка 1 курсу факультету психології


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024