Новини

 

Запрошуємо на лекцію професора Хіроші Мацумото

11.10.2012
16 жовтня о 10:00 в іменній аудиторії Михайла Максимовича (№329) Київського національного університету імені Тараса Шевченка за сприяння Надзвичайного і Повноважного Посла Японії в Україні пана Тоічі Саката відбудеться лекція президента Університету м. Кіото (Японія), професора Хіроші Мацумото на тему: «Two paradoxer in Science and Economic Growth. Are We Heading in the Right Direction?».
Лекція професора Хіроші Мацумото допоможе українським вченим і студентам глибше усвідомити погляди світової інтелектуальної еліти щодо протиріч у розвитку науки і економічному зростанні та завдань університетів у сучасному глобалізованому світі. Лектор виділяє 3 найважливіші завдання університетів:
- через наукові дослідження будувати нові інтелектуальні системи;
- розвивати людські ресурси через розповсюдження знань;
- посилювати роль університетів у суспільстві.
Запрошуємо відвідати лекцію проф. Хіроші Мацумото, відомого вченого у галузі досліджень космосу, який написав близько 400 наукових праць. за наукові досягнення він нагороджений багатьма відзнаками японських та міжнародних наукових товариств. Мова лекції - англійська. Тел. для довідок 456 -42-25; т/ф 406 - 83 - 32


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024