Новини

 

Курсантський підрозділ – зразок статутного порядку

05.10.2012
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 04.09.12 було проведено показове заняття з керівним складом курсантських підрозділів на тему: «Розміщення особового складу підрозділу, організація життя та побуту, навчання і несення служби в стаціонарних умовах».
Заняття проводилося на базі факультету іноземних мов та військового перекладу (виконуючий обов’язки начальника факультету підполковник Олег Параніч, начальник курсу (курсантів) майор Олександр Свириденко).
За словами заступника начальника Військового інституту полковника Олександра Приліпко, під керівництвом якого відбувся захід, мета занять досягнута, вони пройшли на належному методичному рівні.
– Подібні заняття, – зауважив Олександр Федорович, – дуже корисні та необхідні у житті військового підрозділу. Вони допомагають військовослужбовцям, керівникам та їх підлеглим, краще розуміти та неухильно виконувати свої обов’язки, підтримувати статутний порядок у підрозділах, організовувати життя та побут, навчання і несення служби на належному рівні. До того ж, є до чого прагнути, намагатися свій підрозділ зробити кращим за той, що вже побачив. На це керівникам інших підрозділів, які брали участь у сьогоднішньому занятті, визначено місячний термін.


























Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024