Новини

 

Перспективи співпраці з Кавказьким університетом

02.10.2012
1 жовтня 2012 року Київський національний університет імені Тараса Шевченка відвідали декан гуманітарного факультету Кавказького університету ( м. Карс, Турецька Республіка) Юксек Хайдар та директор Центру досліджень Середньої Азії та Кавказу Гаджалі Неджефоглу цього ж університету.
Вони зустрілися з проректором з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) КНУ імені Тараса Шевченка Петром Бехом, завідувачем кафедри тюркології Інституту філології КНУ Володимиром Підвойним.
Під час зустрічі директор Центру досліджень Середньої Азії та Кавказу Гаджалі Неджефоглу подякував за плідну співпрацю, що ведеться з 2005 року та розповів про те, що в Кавказькому університеті з наступного навчального року планують ввести підготовку бакалаврів з україністики й висловив сподівання, що КНУ імені Тараса Шевченка допоможе реалізувати цей напрям, а саме: зможе відрядити трьох викладачів, які будуть читати лекції та проводити семінари, оскільки це є однією з основних умов відкриття спеціальності.
Проректор університету КНУ Петро Бех запевнив представників Кавказького університету, що у рамках діючої угоди про співпрацю, можливість відрядження наших викладачів для роботи в їхньому навчальному закладі – цілком реальна і керівництво КНУ всіляко сприятиме тому, щоб підготовка бакалаврів за новоствореною спеціальністю здійснювалася на високому рівні.






фото Юрія Тивончука/ПРЕС-СЛУЖБА КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024