Новини

 

На юридичному відбудеться круглий стіл

17.09.2012

Кафедра екологічного права та кафедра земельного і аграрного права юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка запрошує до участі у проведенні науково-методологічного круглого столу на тему: «Розвиток науки земельного права, аграрного права, екологічного права, природоресурсного права», який відбудеться 19 жовтня 2012 року на базі юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Місце проведення: м. Київ, вулиця Володимирська, 60, зал засідань Вченої ради юридичного факультету (ауд. 253). Початок роботи – 10 година.
У межах роботи форуму планується обговорення ряду актуальних питань, присвячених проблемам і перспективам розвитку зазначених наук, методологічних і методичних основ визначення їх предмета, системи, принципів, методів, функцій та інше.
До участі запрошуються наукові і науково-педагогічні працівники, докторанти, аспіранти, ад’юнкти вищих навчальних закладів, практичні працівники зазначених галузей.
До початку роботи круглого столу планується опублікування збірника матеріалів доповідей його учасників на сайті юридичного факультету.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024