Новини

 

Студенти присягнули на вірність українському народові

28.08.2012
23 серпня 2012 р., у День Державного Прапора України, після закінчення дворічного курсу військової підготовки за програмою офіцерів запасу, проходження військових зборів на базі ВІКНУ та складання державного екзамену 1229 студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка (КНУ) та інших ВНЗ столиці прийняли Військову присягу на вірність українському народові.
Як зазначив начальник факультету військової підготовки ВІКНУ полковник Віктор Добровольський , який був начальником навчальних зборів під час їх проведення, програма зборів виконана повністю, захід відбувся на належному організаційно-методичному рівні.
Право урочистого підняття Державного Прапора України було надано курсантам, які народилися в цей знаменний день: Вадиму Захарченку, Юрію Зюкову, Олегу Борисову. Після цього відбувся урочистий мітинг особового складу.
Молодих захисників Вітчизни щиро привітали у своїх виступах почесні гості: заступник директора Департаменту військової освіти та науки МО України Олександр Бабенко, проректор КНУ з навчально-виховної роботи Володимир Шевченко, а також керівники Військового інституту та представники інших ВНЗ столиці.
За сумлінне навчання та дисциплінованість Почесними грамотами були заохочені 47 студентів Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна". Серед найкращих Інна Коробка, Надія Січкар, Яна Курбанова, Дмитро Навроцький, Віталій Корнійчук, а також Сергій Чемеріз, який за відмінні успіхи отримав з рук помічника президента Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна" Олександра Кривоносова імений годинник.
Родзинкою заходу став виступ студентки Київського національного університету культури і мистецтв Альони Гостєвой з віршованими словами подяки:
Спасибі хочу Вам сказати,
Духовних сил, натхнення побажати.
За цей порядок і культуру,
За нашу зміцнену натуру.
За те, що дали у житті
Оці всі істини прості:
Любити неньку Україну,
Військову поважати дисципліну,
Народ свій завжди шанувать,
За нього до кінця стоять…

Завершилась урочиста подія фотографуванням її учасників та присутніх гостей.

Начальник групи зв’язків із громадськістю
Військового інституту
Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Сергій Льовін





Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024