Новини

 

Бізнес-практика в Університеті Нурланда – новий крок у розвитку партнерських відносин

19.08.2012
З 29 липня по 5 серпня 2012 року студенти факультету кібернетики КНУ імені Тараса Шевченка Костянтин Балицький, Анастасія Мерліц, Костянтин Лютович, Віталій Плакидюк, Сергій Погорілий, Інна Мовчан та Марина Ружанська пройшли бізнес-практику (Business practice in Norway: Focus on SMEs and business opportunities in the High North) у Вищій школі бізнесу Університету Нурланда (м.Буде, Норвегія).

Спільно зі студентами з Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського (м. Сімферополь) та університетів Мурманська, Архангельська, Санкт-Петербурга наші студенти відвідували лекційні та семінарські заняття з тематики ділового адміністрування, побували на провідних промислових підприємствах північного регіону Норвегії з метою ознайомлення та набуття досвіду у сфері менеджменту у бізнесі та ІТ-технологій, вдосконалили знання іноземних мов.

Фінансування практики – забезпечення навчальною літературою, витрати на проживанням та харчуванням здійснив приймаючий норвезький університет. По завершенню програми, студенти реалізували набуті теоретичні знання шляхом практичного виконання завдань керівників відвіданих ними підприємств.

Окрім лекційних та практичних занять програмою практики було передбачено ознайомлення з культурою та традиціями Норвегії. Студенти відвідали музей університету і авіаційний музей м. Буде, культурно-мистецькі заходи університету, течію Сальстраумен, де насолодилися чудовими місцевими краєвидами.

Студенти вдячні норвезькому та нашому університетам за організовану для них практику, за унікальну можливість здобути досвід міжкультурного спілкування. Студентська мобільність – це джерело нових ідей, знань, можливість познайомитись з закордонною системою освіти і безумовний стимул для студентів до навчання і наукової діяльності в пріоритетних напрямках науково-технічної та інноваційної діяльності університету.

Управління міжнародного науково-технічного співробітництва та інноваційних технологій



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024