Новини

 

У КНУ започатковано Всеукраїнську біологічну школу “Від теорії до практики один крок”

13.08.2012
13 серпня 2012 року в Навчально-науковому центрі “Інститут біології” Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочала роботу літня біологічна школа для обдарованих учнів. Координатором Школи стала Громадська організація “Ноосфера”. Ініціативу підтримало Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.
На основі попередніх заявок до навчання відібрано 49 учнів 10 і 11 класів з 18 регіонів України, більшість з яких є багаторазовими учасниками і переможцями Всеукраїнських біологічних олімпіад і турнірів. Програма школи включає лекції про досягнення сучасної біології, практичні заняття з основних розділів біології, а також навчальну екскурсію до ботанічного саду Університету.

З слухачами школи займаються викладачі ННЦ “Інститут біології”, члени журі Всеукраїнських біологічних турнірів і олімпіад, а також юна зміна  студенти і аспіранти Інституту біології, колишні учасники і переможці шкільних біологічних конкурсів.

Організатори сподіваються, що ця подія стане щорічною і сприятиме формуванню нового покоління талановитих українських біологів.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024