Новини

 

Практика курсантів другого курсу набирає обертів

17.07.2012
Другий тиждень на базі військової частини А0665 (смт. Десна Чернігівської обл.) проходить практика курсантів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) другого курсу на посаді заступника командира механізованого взводу (за військово-обліковою спеціальністю “Головний сержант механізованого взводу”).
Відповідно до навчального плану виконуються всі заплановані заходи. Наказами командирів військових частин навчального центру курсанти закріплені за підрозділами та виконують свої обов’язки, починаючи з ранкових заходів, згідно з розкладом занять.
З’явився вогник в очах, намагання гідно виконати покладені на них обов’язки. До речі, приємно відзначити, що дівчата ні в чому не поступаються хлопцям: ні у бойових стрільбах, ні в обслуговуванні бойової техніки, ні в інших справах. Найбільш цікаво проходять заняття у аеромобільному батальйоні та в роті снайперів.
Хотілося б відзначити сержанта Людмилу Кіктенко, молодшого сержанта Олександра Кеду, солдатів Каріну Кисельову, Людмилу Тупікову, Костянтина Мехеда – зазначив полковник Валентин Шмиголь.







Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка - Сергій Льовін
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024