Новини

 

Захопившись духом спорту

26.06.2012
Євро-2012 триває. І це зігріває серця відданих шанувальників футболу, дарує надію невгамовним вболівальникам та викликає посмішки на обличчях пересічних мешканців приймаючих міст. Ця неймовірна хвиля спортивного драйву продовжує накривати з головою абсолютно всіх, хто має хоча б якесь уявлення, про те, що дійсно відбувається на славнозвісних стадіонах та вулицях міст. І, чи не в першу чергу, ця хвиля дісталася наших студентів.
Для активістів гуртожитку №5 Євро-2012 стало не тільки святом футболу, а й святом міжнародного спілкування та дружби. Вдало провівши інтернаціональні змагання з футболу на честь європейського чемпіонату, студенти захопилися новими спортивними ініціативами. Так 24-го червня представники різних країн знову мали змогу не тільки провести гарно час, але й продемонструвати свої навички гри в настільний теніс, змагання з якого, власне, і відбулися.
Щоправда, почалося все з простого бажання іноземних гостів трохи розім’ятися і зіграти в «пінг-понг». В таких прагненнях найспортивніші студенти не могли не піти на- зустріч. Отже, перший товариський матч, другий товариський матч… І тут всім стало очевидно, що кількість гравців збільшується, а жага перемоги зростає. Так дружні поєдинки представників Китаю, Англії та України перетворилися на дружні змагання з настільного тенісу. Про дружній характер цих змагань свідчить і результат: у фіналі розійшлися нічиєю (як було вирішено учасниками) гість з Китаю та мешканець гуртожитку, звісно ж, з України.
Отже перемогла дружба. Хоча правильніше, мабуть, сказати, що переміг спорт, адже саме йому ми завдячуємо цій дружбі та цій чудовій атмосфері, що оточує нас і надихає на нові ідеї, дії та звершення.















Степанида Бадовська, юридичний факультет
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024