Новини

 

ХХ фестиваль Асоціації “КВН в Україні” “Жемчужина у моря – 2003”

22.10.2003

Осінь. Бархатний сезон. Одеса. Хто з нас не мріяв провести хоча б декілька днів в цей чарівний період на морі? Сонце по-літньому тепле, море ласкаве, а дерева ще в зеленому вбранні. В цьому році це вдалося команді КВН “Схід-Захід” Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка – переможцю університетського чемпіонату сезону 2002-2003 рр. та володарю Кубку Ректора – 2003 р.

Команда взяла участь у десятому фестивалі “Жемчужина у моря - 2003” Асоціації “КВН в Україні”. 77 команд зі всіх регіонів України з’їхались до Одеси, щоб і себе показати, і на інших подивитись.

Відбір команд для участі в десятому чемпіонаті команд КВК України пройшов на основі результатів фестивалю, студентські ліги та розіграші Кубку асоціації “КВН України” сезону 2003-2004 рр. Команда “Схід-Захід” була відібрана до участі у Кубку України. Сам же фестиваль проходив у такій формі: на протязі чотирьох днів йшли ігри, в яких приймали участь всі команди. А в перервах між іграми команди встигали виїжджати в центр Одеси прогулятись по Дерибасівській, подивитись на Дюка і перерахувати всім відомі Потьомкінські сходинки.

Після повернення з Одеси команда трохи відпочила і відразу розпочала підготовку до відкритого фестивалю чемпіонату серед ВНЗ м. Києва сезону 2003-2004 рр., який успішно пройшов 18 жовтня у БК Медичного університету ім. Богомольця.



Команда КВН “Схід-Захід” висловлює щиру подяку директору Інституту філології Семенюку Григорію Фоковичу та директору фірми “Колізей” Роману Растворцеву, без підтримки яких ця поїздка не відбулась.

Інга Могилко,
Зав. сектора Молодіжного центру культури та мистецтв
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024