Новини

 

Делегація Збройних сил США у ВІКНУ

30.05.2012
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) згідно з рішенням тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України 29.05.12 перебувала делегація Збройних сил США, до складу якої входили: підполковники Джон Пелхамус та Патрік Каллахан – представники командування підготовки офіцерів резерву Сухопутних військ США, майор Пол Павлюк – офіцер-країнознавець відділу оборонного співробітництва при Посольстві США в Україні та Юрій Жуковський, співробітник відділу оборонного співробітництва при Посольстві США в Україні.
Метою візиту делегації до інституту було ознайомлення з місцем майбутнього проведення стажування двадцяти курсантів військових кафедр університетів Сполучених Штатів Америки, яке відбудеться в липні цього року.
Для іноземних гостей було проведено брифінг, присвячений історії Військового інституту, його структурі, завданням та організації навчального процесу. Також представники делегації ознайомились з навчально-матеріальною базою інституту.
Представники Збройних сил США залишились задоволеними відвідуванням військового навчального закладу та впевнились у тому, що стажування американських курсантів у стінах Військового інституту пройде на високому організаційному рівні.










Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024