Новини

 

У ВІКНУ тривають святкові заходи

08.05.2012
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) тривають святкові заходи з нагоди 67-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 років.
08.05.12 вже вп’яте у фотогалереї ВІКНУ відкрилася фотовиставка, присвячена цій даті.
У своєму виступі перед курсантами та офіцерами на відкритті фотовиставки заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч розповів про незабутні події воєнних часів, героїв Великої Вітчизняній війні – представників ВІКНУ, виховні заходи сьогодення, які представлені у фотогалереї.
– У ці святкові дні ми знову й знову повертаємося думками у ті суворі роки й героїчні дні, – зауважив він. – Нам сьогодні важливо усвідомити, якою ціною дісталася Перемога. І знати про це не лише для того, щоб вклонитися силі духу й мужності захисників Батьківщини, але й для того, щоб прийняти від них естафету великої відповідальності за долю наступних поколінь.
Присутні уважно переглянули фотовиставку та обмінялися своїми думками з приводу почутого та побаченого. Святкові заходи у ВІКНУ відбудуться й в День Перемоги, 9 травня.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024