Новини

 

Підвищення кваліфікації у ВІКНУ

26.04.2012

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 12.04.12 по 27.04.12 проходили курси підвищення кваліфікації з питань організації навчально-виховного процесу у військових ліцеях (ліцеях з посиленою фізичною підготовкою), на яких навчалось 10 осіб з Київського військового ліцею імені І. Богуна.
Слухачі курсів отримали знання з дисциплін: теоретичні та методичні засади формування творчої особистості ліцеїста; особливості соціально-психологічного супроводу навчально-виховного процесу в військових ліцеях; методичні засади виховної роботи в військових ліцеях та особливості проведення індивідуально-виховної роботи з ліцеїстами.
Заняття на курсах проводили: начальник кафедри військової педагогіки та психології кандидат психологічних наук полковник Васильєв С.П., професор кафедри військової педагогіки та психології доктор психологічних наук Сафін О.Д., доцент кафедри військової педагогіки та психології кандидат педагогічних наук Балашова С.П., старший викладач кафедри військової педагогіки та психології підполковник Алфьоров О.В.
Найбільш старанно навчалися на курсах: майор Уціник Н.І., майор Решетнік О.Ф. та старший лейтенант Карачинська Т.В.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін

_e_10NQ


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024