Новини

 

Студент економічного факультету виступив з доповіддю на Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених у м. Лондон

18.04.2012
Студент 2 курсу магістратури спеціальності «Банківська справа» Терещенко Олександр Артурович за підтримки керівництва економічного факультету брав участь у роботі 11-ї Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених «Криза: перепони, реакції й наслідки в Центральній та Східній Європі» («Crisis: Interruptions, Reactions and Continuities in Central and Eastern Europe»), яка проходила 15-17 лютого 2012 року в Школі Слав’янських та Східноєвропейських Учень Університетського Коледжу Лондона (The School of Slavonic and East European Studies, University College London). Він виступив на секції «Поточна фінансова криза» («The Current Financial Crisis») з доповіддю на тему: «Валютний ринок України в умовах світової фінансової кризи» («The Ukrainian currency market response to global financial crisis»), за яку отримав схвальні відгуки не лише від учасників конференції, але і від керівництва (модераторів) секції.
Вітаємо Олександра, як представника талановитої студентської молоді економічного факультету, з міжнародним визнанням його наукових здобутків!



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024