Новини

 

ІФ відчинив двері для майбутніх мовознавців

17.04.2012
Спеціально для абітурієнтів в Актовій залі відбулася зустріч з дирекцією Інституту філології. Гості не тільки ознайомилися з правилами прийому, а й мали змогу отримати професійну консультацію викладачів щодо спеціальностей.
Своїми враженнями майбутні студенти поділилися з нами.

Ілля Галибин: «На дні відчинених дверей було дуже багато цілеспрямованої молоді, яка визначилася з життєвим вибором. Потім була розмова із заступником директора, прогулянка по інституту, який вразив мене своєю величчю та красою. Я отримав багато інформації: про Інститут філології, про омріяну спеціальність, взагалі відкрив для себе багато нового. Наприклад, те, що в інституті вивчають більш як тридцять мов».

Наташа Бовкун: «Керівництво – молодці, вони чітко, лаконічно виклали інформацію і зацікавили нас, молодих абітурієнтів. Особливо вразив професіоналізм і висока кваліфікація викладачів. Не вистачало, як на мене, самих студентів і їхньої думки».

Анастасія Шульга: «Мені дуже сподобалася, перш за все, приємна атмосфера, яка відчувалася ще при вході до інституту. Особливо вразила велика кількість студентів, а саме іноземців. Також на стендах дуже багато корисної інформації, світлин конкурсів, різних зустрічей з відомими людьми. Я навіть ладна сама приїжджати заради таких подій».

Тепер, після проведення цього заходу, Інститут філології вже чекає на поповнення своїх лав талановитими студентами, що бачать у вивченні мов і літератур своє майбутнє.

Вірослава Новосильна


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024