Новини

 

"Корреспондент" склав рейтинг ВНЗ країни, опитавши найкращих роботодавців

06.04.2012
Видання Корреспондент склало список найкращих університетів країни з точки зору роботодавців.

Для цього видання опитало верхівки списків найкращих українських роботодавців, складених компаніями Ernst & Young Україна, HR Center, Aon Hewitt, HeadHunter Україна і Reputation Сapital.

Таким чином, співробітники журналу звернулися до фахівців з підбору персоналу 24 найбажаніших компаній, що працюють в Україні, - відділення міжнародних корпорацій і найбільших вітчизняних передовиків бізнесу.

У ході опитування Корреспондент просив назвати від одного до п'яти ВНЗ в шести професійних сферах: юриспруденція; економіка та фінанси, маркетинг; піар і реклама; IT; гуманітарні спеціальності; інженерно-технічні спеціальності, рівень підготовки в яких експерти вважають найбільш високим. За кожну згадку роботодавцем ВНЗ отримував один бал.

У результаті список найкращих ВНЗ очолив Київський національний університет імені Шевченка (53 очки), друге місце зайняв Національний університет Києво-Могилянська академія (46 очок), а трійку лідерів замкнув Національний технічний університет України Київський політехнічний інститут (40 очок).

http://ua.korrespondent.net/ukraine/events/1337283-korrespondent-sklav-rejting-vnz-krayini-opitavshi-najkrashchih-robotodavciv
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024