Новини

 

«Шевченківська весна 2012» у ВІКНУ

22.03.2012
Вперше у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 21.03.12 в рамках проведення X Міжнародної наукової міждисциплінарної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Шевченківська Весна 2012», відбулося засідання секції «Військові науки», підсекції «Збройні Сили: сьогодення та майбутнє».
Метою заходу було обговорення стану та перспектив розвитку військової освіти і науки та апробація результатів наукових досліджень.
У заході взяли участь: курсанти та офіцери Військового інституту, представники Економічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка, Донецького національного університету та офіцери військових частин Київського гарнізону, загалом 36 осіб.
Відкриваючи засідання секції, ТВО заступника начальника Військового інституту з наукової роботи полковник Ігор Ольховой, від імені начальника Військового інституту, привітав учасників конференції, побажав їм успіхів та нового імпульсу у науковій роботі.
З цікавими та змістовними доповідями виступили 19 учасників конференції, кращими з яких були визнані Аліна Андрущенко за тему «До проблеми вивчення психологічних особливостей динаміки ціннісно-смислових орієнтацій курсантів ВВНЗ», Олексій Желізко за тему «Комплексна методика оцінки економічної ефективності впровадження заходів щодо проведення глибокої модернізації РСЗВ», Світлана Кац за тему «Удосконалення бухгалтерського обліку в державному секторі України» та Вероніка Кушнір за тему «До проблеми статусно-рольових стосунків у військовому підрозділі».
Найбільш активну участь в обговоренні доповідей брали курсанти Сергій Коваль, Ірина Бугера, Тетяна Філіпчук та Вікторія Криворучко.
На думку керівника секції, заслуженого працівника освіти України, кандидата технічних наук, доцента Олександра Сторубльова, мета засідання секції досягнута, захід проведено на високому методичному рівні. Учасники мали змогу не тільки виступити з цікавими доповідями, а й набути досвіду наукової діяльності.
X Міжнародна наукова міждисциплінарна конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Шевченківська Весна 2012» продовжує роботу у секціях математика, кібернетика, фізика, філософія, геологія, географія, соціологія, психологія, журналістика.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024