Новини

 

Зміцнюємо співпрацю

21.03.2012
21 березня 2012 року Київський національний університет імені Тараса Шевченка з робочим візитом відвідала делегація з Університету Ментурі, м. Константіна(Алжир) у складі проректора проф. ФарідиХобар та директора фізичної лабораторії проф. ДжамеляХамана.
У рамках візиту відбулася зустріч науковців університету Ментурі з проректором з наукової роботи проф. КНУ Сергієм Вижвою, проректором з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) проф. П. Бехом та керівництвом інститутів та факультетів, з якими планується співпраця.
Варто зазначити, що між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Університетом Ментурі, м. Константіна у жовтні 2009 року було підписано Угоду про співпрацю.
Зважаючи на зацікавленість двох університетів в подальшому розвитку двосторонньої співпраці,було прийнято рішення укласти Додаток, що стане складовою частиною до змісту Угоди між нашим університетом та Університетом Ментурі. Співпраця планується у галузі фізики, хімії, біології, математики, радіофізики, філології (арабська і французька мови), міжнародних відносин.























ФОТО: Юрія Тивончука/ПРЕС-ЦЕНТР КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024