Новини

 

«Шевченківська Весна – 2012»

20.03.2012
19 березня 2012 року в КНУ імені Тараса Шевченка відбулося відкриття ювілейної, X Міжнародної наукової міждисциплінарної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Шевченківська Весна – 2012».

У відкритті взяли участь проректор з наукової роботи КНУ Сергій Вижва, проректор з науково-педагогічної роботи (навчально-виховна робота) Володимир Шевченко, Голова студентського парламенту Максим Макарчук.

Проректор з наукової роботи, від імені ректора університету академіка Леоніда Губерського, привітав учасників конференції, побажав їм успіхів та нового імпульсу у науковій роботі.

У свою чергу, проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Шевченко, зазначив, що заняття наукою – це надзвичайно складна і копітка справа, тому побажав молодим науковцям сили духу, сили волі, фізичної сили, – щоб вони могли здолати найкрутіші вершини науки.

Приємних вражень, нових друзів та вдалих виступів на секційних засіданнях, які відбуватимуться протягом наступних днів, побажав присутнім Максим Макарчук.

Нагадаємо, X Міжнародна наукова міждисциплінарна конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Шевченківська Весна – 2012» працюватиме за програмою протягом 19-22 березня у наступних секціях: математика, кібернетика, фізика, філософія, геологія, географія, соціологія, психологія, журналістика.























ФОТО: Юрія Тивончука/ПРЕС-ЦЕНТР КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024