Новини

 

Студенти КНУ імені Шевченка допоможуть школярам визначитися з професією

13.03.2012


Зустрічі студентів Інституту філології з учнями 11-х класів відбудуться протягом березня-квітня 2012 року у приміщеннях київських шкіл. Захід відбудеться у рамках загальноуніверситетської акції «студент-абітурієнт».
Студенти проведуть лекцію майбутнім абітурієнтам з метою презентації навчальних, наукових та культурних програм КНУ імені Тараса Шевченка, зокрема – Інституту філології. Розповідь «від першої особи» - студента, вчорашнього учня, сподіваємося, викличе неабиякий інтерес і довіру у старшокласників і допоможе їм зробити правильний вибір у найближчому майбутньому.
Учні матимуть можливість отримати важливу і повну інформацію щодо навчання у одному з найпрестижніших вишів країни. Також вони зможуть поставити свої запитання молодим людям, які мають відповіді з власного досвіду.

Інформаційна справка: 1834 року було засновано філологічне відділення в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Зараз тут навчаються близько 3000 студентів. За кількістю випускників перше місце посідає українська філологія. За спеціальностями із західної філології інститут готує філологів-викладачів та дослідників іноземних мов і літератур, а також перекладачів з англійської, іспанської, італійської, нідерландської, німецької, новогрецької, румунської, французької, шведської мов, а за спеціальностями зі східних мов та літератур викладаються арабська, гінді, китайська, корейська, перська, турецька, японська мови. Впроваджується також вивчення в'єтнамскої та індонезійської мов. Таким переліком може похвалитися не кожен знаний університет Європи. Також ми готуємо фахівців з російської, польської, чеської, хорватської, сербської, болгарської та класичних (грецької і латинської) мов і літератур. Усі студенти, опановуючи основний фах, вивчають ще й різні курси з української мови та літератури.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024