Новини

 

Запрошення на навчання до США

13.03.2012
Програма імені Фулбрайта запрошує на презентацію стипендійних можливостей для навчання та проведення досліджень в університетах Сполучених Штатів Америки.
Презентації відбудуться:
• 20 березня о 14.00 в Інституті міжнародних відносин КНУ імені Шевченка, ауд. 322
• 28 березня о 12.50 у 2-му корпусі економічного факультету КНУ імені Шевченка, ауд. 235
ЩОРІЧНІ КОНКУРСИ ДЛЯ НАУКОВЦІВ, ВИКЛАДАЧІВ ТА ВИПУСКНИКІВ ВНЗ:

Fulbright Faculty Development Program: Проведення дослідження в університетах США впродовж одного академічного року. У конкурсі можуть брати участь викладачі та дослідники віком до 40 років, з дворічним професійним досвідом, які ще не мають наукового ступеня, та молоді кандидати наук (не пізніше 5-ти років після захисту).
Документи приймають до 31 березня 2012 року

Fulbright Graduate Student Program: Навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня маґістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів, випускники ВНЗ та аспіранти. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії.
Документи приймають до 16 травня 2012 року

International Fulbright Science and Technology Ph.D. Program: Навчання у провідних американських університетах на рівні аспірантури протягом трьох років з правом захисту наукового ступеня Ph.D. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії.
Документи приймають до 16 травня 2012 року

Fulbright Scholar Program: Проведення досліджень в університетах США на період від чотирьох до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь кандидати та доктори наук; дослідники без наукового ступеня, журналісти, діячі культури з досвідом роботи не менше 5 років.
Документи приймають до 15 жовтня 2012 року

Цьогоріч Програма імені Фулбрайта святкує 20-річчя своєї діяльності в Україні. З 1992 року понад 750 українців навчались, стажувались, проводили дослідження в США; у свою чергу, більше 400 американців викладали в українських вишах й займались науковою працею.
Детальніше про Програму: www.fulbright.org.ua

За роз’ясненнями звертатись до Тетяни Анатоліївни Трубчанінової tatrubchaninova@gmail.com,
тел. 239 3252



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024