Новини

 

Укладена угода між юридичним факультетом та Одеською юридичною академією

12.10.2004
В жовтні цього року на юридичний факультет Київського університету завітала з офіційним візитом делегація студентів з Одеської національної юридичної академії з метою підписання договору про співробітництво та співпрацю.

11 жовтня 2004 року в залі Вченої Ради Київського університету відбулася їхня зустріч з деканом юридичного факультету Володимиром Івановичем Андрейцевим та його заступником Наталією Олександрівною Кірєєвою, на якій гості мали можливість поспілкуватися зі студентами-юристами нашого університету, поділитися враженнями та поставити запитання до керівництва факультету. Рада студентів та аспірантів та студентський Профком юридичного факультету організували для гостей екскурсію по Київському університету.

Але найголовнішим моментом зустрічі стало укладання договору Студентського Профкому юридичного факультету Київського університету з Профспілковим комітетом студентів та аспірантів Одеської національної юридичної академії. Цей договір надасть можливість ширшого розвитку студентського самоврядування та студентської ініціативи з метою реалізації і захисту прав і законних інтересів студентів-юристів, активізації та відродження кращих традицій української юриспруденції, сприяння формуванню нового покоління українських правозахисників.

Основним змістом договору є спільне сприяння в поширенні юридичних знань серед студентів для досягнення поінформованості суспільства та формування високої правової свідомості, постійний обмін інформацією про науково–практичні і культурні заходи, взаємна організація студентського наукового життя, взаємний обмін та співпраця з іншими студентськими організаціями, проведення спільних зустрічей, круглих столів, конференцій, як всеукраїнського так і міжнародного рівня на різну тематику, також сприяння у працевлаштуванні студентів, організація Благодійних акцій, культурного відпочинку та дозвілля студентів, розвиток і обмін досвіду юридичних клінік.

Юридичний факультет сподівається, що підписання договору сприятиме налагодження дружніх стосунків між Київським університетом та Одеською національною юридичною академією, а завершилася зустріч святковим концертом за участю найталановитіших студентів дружніх вузів.


Леся Головко,
Анастасія Грабовська
Студентки юридичного факультету
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024