Новини

 

КНУ - "Лідер вищої освіти України"

01.03.2012
1-3 березня 2012 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» проходитиме ІІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2012», урочисте відкриття якої відбулося за участю Міністра освіти, науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.
ІІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2012» є одним із найбільш помітних та масштабних презентаційних заходів в українській освітній галузі. Цього року вона стала місцем зустрічі представників близько 800 провідних навчальних закладів, видавництв, центрів, асоціацій та підприємств з усіх регіонів України, а також учасників з Російської Федерації, Чеської Республіки, Естонської Республіки, Швейцарської Конфедерації, Словацької Республіки, Республіки Польща, Сполучених Штатів Америки. За словами Президента Національної Академії педагогічних наук України Василя Кременя, виставка стане майданчиком для обміну досвідом між усіма її учасниками, приверне увагу до проблем в освітній галузі та підкреслить значимість освіти у суспільстві.
Під час урочистої церемонії відкриття Дмитро Табачник вручив нагороди переможцям рейтингового виставкового конкурсу у номінаціях: «Лідер вищої освіти України», «Лідер післядипломної освіти України», «Лідер міжнародної діяльності», «Лідер наукової діяльності». КНУ імені Тараса Шевченка був нагороджений дипломом у номінації «Лідер вищої освіти України».
У рамках виставки триває Тиждень всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проектів “Україна–Європа–Світ–2012”, а також проводиться багато науково-практичних конференцій, семінарів, «круглих столів», презентацій, майстер-класів за участю провідних фахівців-освітян, видатних науковців та представників підприємств, що працюють на теренах освіти.

ФОТО: Юрія Тивончука/ПРЕС-ЦЕНТР КНУ
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024