Новини

 

Про патріотизм, Батьківщину, війну в Афганістані

01.03.2012

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 29.02.12 в останній день зими відбулася зустріч особового складу з заступником ректора Східноєвропейського університету, членом Спілки ветеранів Афганістану, Президії обласної Ради ветеранів війни та праці, Товариства дружби «Україна – Росія» полковником у відставці Геннадієм Кузьмичовим.
Захід складався з двох частин: виступу полковника у відставці Геннадія Кузьмичова та презентації його книги «Афганістан: біль та безсмертя».
– Поговоримо про патріотизм, Батьківщину, війну в Афганістані, – з таких слів розпочав свою розповідь про події тридцятирічної давнини Геннадій Петрович. Присутні почули його думку про причини початку тієї війни, її відомі та невідомі сторінки, приклади мужності й героїзму наших солдат та офіцерів.
– Ви – те покоління, – зауважив почесний гість, звертаючись до курсантів Військового інституту, – яке повинне багато зробити задля того, щоб Україна посіла гідне місце у світовому співтоваристві. Пам’ятайте нашу історію, свою альма-матер, куди б не закидала вас доля.
Полковник у відставці Геннадій Кузьмичов презентував присутнім свою книгу «Афганістан: біль та безсмертя», яку подарував бібліотеці та членам Ради ветеранів Афганістану ВІКНУ, й відповів на запитання аудиторії.
На завершення заходу начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін подякував Геннадію Петровичу за змістовний виступ, подарунок й, у свою чергу, нагородив почесного гостя грамотою та пам’ятним знаком ВІКНУ.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024