Новини

 

Вибори декана факультету кібернетики

08.10.2004
7 жовтня на факультеті кібернетики пройшли вибори декана. Було висунуто 3 кандидатури: проф. Анісімов А.В., проф. Гаращенко Ф.Г., проф. Наконечний О.Г.

На відкритому засіданні Вченої Ради факультету були присутні студенти та викладачі факультету, члени Вченої Ради, перший Проректор - Третяк О.В.

Кожен з кандидатів мав повне право претендувати на цю почесну посаду.

Після змістовного звіту декана факультету проф. Закусила О.К., кандидати виголосили програмні промови.

Після цього двоє кандидатів (проф. Гаращенко Ф.Г , проф. Наконечний О.Г.) зняли свої кандидатури – і головним претендентом став проф. Анісімов А.В.

“За” цю кандидатуру проголосували – 38 членів Вченої Ради.

Студентський Парламент факультету вітає Анатолія Васильовича з обранням на цю посаду. Бажаємо йому наснаги для продуктивної праці, інновацій підходів та оригінальних розв’язань існуючих на факультеті проблем.

Сподіваємось, що Студентський Парламент буде активно співпрацювати з новим деканом та зможе підняти престиж нашого факультету.

Хотілося б подякувати шановному Олегу Калениковичу Закусилу, який вміло вів корабель нашого факультету впродовж останніх 17 років. Нам завжди було приємно співпрацювати з Вами та конструктивно розв’язувати існуючі проблеми, долати труднощі та разом радіти в години перемог.


Геннадій Ніссенбаум,
Голова студентського парламенту факультету кібернетики

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024