Новини

 

Міжнародна науково-практична конференція “Формування парадигми самосвідомості у психологічній науці”

08.10.2004
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
РІВНЕНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПРАКТИЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ І СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ РОІП
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
РІВНЕНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ГУМАНІТАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІНСТИТУТ ПСИХОЛОГІЇ ТА ПЕДАГОГІКИ РДГУ
Кафедра вікової та педагогічної психології
Кафедра загальної психології та психодіагностики


Відповідно до плану Міністерства освіти і науки України 25-26 листопада 2004 року на базі Рівненського державного гуманітарного університету відбудеться Міжнародна науково - практична конференція “Формування парадигми самосвідомості у психологічній науці”
На конференції планується обговорення проблем за такими напрямами:
 Методологічні основи проблеми самосвідомості: історичний аспект та перспективи;
 Реалізація принципу системності при вивченні самосвідомості;
 Розвиток механізмів самоусвідомлення як чинник особистісної ідентифікації;
 Моральна самосвідомість як основа особистісного становлення;
 Онтогенетичні аспекти розвитку самосвідомості.
Запрошуємо до участі викладачів, науковців, докторантів, аспірантів, студентів.

ВИМОГИ ЩОДО ОФОРМЛЕННЯ МАТЕРІАЛІВ ДОПОВІДІ


Робоча мова конференції – українська, російська.

Статті повинні відповідати тематиці збірника наукових праць, що відображається у постановленому зверху зліва УДК (УДК нашого збірника 159.923.2; 316.6; 37), і сучасному стану науки, бути літературно опрацьованою. Вона повинна мати такі необхідні елементи: постановка проблеми у загальному вигляді та її зв'язок із важливими науковими чи практичними завданнями; аналіз останніх досліджень і публікацій, в яких започатковано розв'язання даної проблеми і на які спирається автор, виділення невирішених раніше частин загальної проблеми, котрим присвячується означена стаття; формулювання цілей статті (постановка завдання); виклад основного матеріалу дослідження з повним обґрунтуванням отриманих наукових результатів; висновки з даного дослідження і перспективи подальших розвідок у даному напрямку. Резюме російською та англійською мовами. Стаття повинна бути набрана в текстовому редакторі МS Word 97 шрифтом 10, Тіmеs Nеw Roman’s через одинарний інтервал без табуляцій і переносів. Параметри сторінки: поле зверху - 2.0 см, знизу - 2.0, зліва - 2.0 см, справа - 2.0 см. По тексту використовуються заокруглені дужки. Автор статті відповідає за правильність і вірогідність поданого матеріалу, за правильне цитування джерел та посилання на них, що він стверджує своїм підписом на звороті останньої сторінки. Бібліографія до статті повинна включати як мінімум 5 літературних джерел. У посиланні на використані джерела зазначається їх порядковий номер у списку літератури та сторінка, які проставляються у квадратних дужках (наприклад: [5,28]). Бібліографія складається в алфавітному порядку (спочатку література, написана українською мовою, далі - російською, потім - література іншими мовами) згідно з вимогами Держстандарту з обов'язковим зазначенням кількості сторінок книг, статей. Статті без бібліографії редакцією не приймаються. Таблиці та ілюстрації повинні бути підписані та пронумеровані, всі елементи окремої ілюстрації повинні бути згруповані в один об'єкт, якщо вони зроблені як малюнок МS Word. Обсяг статті - від 10 000 до 20 000 знаків (до 0,5 ум. друк. арк.); тобто від 2 до 4 сторінок тексту шрифтом 10 Times New Roman’s через одинарний інтервал без табуляцій і переносів.

Разом із роздруком статті необхідно надіслати дискету. До статті необхідно додати такі документи: витяг із засідання кафедри (лабораторії) про рекомендацію статті до друку, рецензія на статтю кандидата психологічних наук відповідним чином підписані та завірені.

Для формування програми просимо Вас до 8.11.2004 направити на адресу оргкомітету заявку на участь у конференції та матеріали доповідей. Заявка на участь у конференції повинна містити: назву організації, назву доповіді, прізвище, ім'я, по батькові автора, вчені звання та ступінь, посаду, адресу доповідача і контактний телефон.. Матеріали конференції будуть опубліковані до її початку. Вартість друку однієї сторінки – 5 грн.
Просимо заявки на участь та матеріали подавати за адресою:

Безлюдній Валентині Іванівні, Рівненський державний гуманітарний університет (кафедра вікової та педагогічної психології), вул. Остафова, 31, м. Рівне 03300
Телефон для довідок: (0362) 261 – 966 Факс : (0362) 22-12 -31
e-mail: cds_mail@ukr.net
Після отримання заявки та матеріалів секретаріат конференції вишле запрошення.

Оргкомітет
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024