Новини

 

Виставка «Сучасна освіта в Україні – 2012»

15.02.2012
15 лютого 2012 року в приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» урочисто відкрито ХV ювілейну Міжнародну виставку навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2012».

У церемонії відкриття виставки взяли участь Голова Комітету Верховної ради України з питань науки і освіти Максим Луцький, Перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту Євген Суліма, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, Перший віце-президент Київської торгово-промислової палати Людмила Сізіфова, Президент виставкової компанії «Карше» Олександр Карпов, Президент групи компаній «Адамант», віце-президент Українського союзу промисловців та підприємців Іван Пєтухов, викладач Київської духовної академії і семінарії Отець Сильвестр, директор Національного еколого-натуралістичного центру, директор конкурсу «Інтел-еко» в Україні Володимир Вербицький, директор компанії «Інтел в Україні» Володимир Шаров, ректор Національного університету харчових технологій Сергій Іванов.

З вітальним словом до присутніх звернувся Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Максим Луцький. Він привітав присутніх з відкриттям виставки і подякував гостям, учасникам та організаторам: «Сьогодні значна увага приділяється освіті. Упродовж останніх двох років спільними зусиллями проведено надзвичайно багато реформ. Зараз ми закінчуємо роботу над новою редакцією проекту Закону України «Про вищу освіту». Сподіваюсь, що найближчим часом він розглядатиметься Верховною Радою України».

Максим Луцький побажав присутнім плідної роботи та укладання нових угод про співпрацю. «Ми і надалі будемо рухатися у напрямі позитивних реформ на благо нашої держави», - зазначив він.

Упродовж трьох днів у рамках виставки будуть представлені понад 500 найкращих навчальних закладів з 25 регіонів України, обласні та міські управління освіти, заклади післядипломної педагогічної освіти, науково-методичні центри, інноваційні педагогічні технології, міжнародні і наукові установи, підприємства, комерційні структури та видавництва, які діють в системі освіти, професійна преса. За підсумками виставки КНУ імені Тараса Шевченка було присуджено Почесне звання "Лідер сучасної освіти": "За багаторічну іноваційну педагогічну діяльність по модернізації освіти Українни".





























ФОТО: Юрія Тивончука/ПРЕС-ЦЕНТР КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024