Новини

 

КВН-концерт – гра розпочалась!

23.09.2004
КВН в Київському університеті це завжди свято. Перед початком змагань за Кубок Ректора Київського університету, команди вирішили показати своєрідну “пробу пера” – КВН-концерт за участю переможців і фіналістів 2003-2004 років та гостей.

Своє уміння в дотепності та гуморі продемонстрували команди факультету кібернетики “5,50”, біологи “Генофонд”, та переможці 2004 року, команда економістів “З перцем”. Провідною темою всіх виступів було поздоровлення з 170-ою річницею нашої Alma Mater.

Команда “Генофонд” не дуже жаліла братів наших менших і шила з шкір рідкісних уссурійських тигрів шуби та дублянки. За їхньою версією, переможцем всесвітньо відомого пісенного конкурсу став співак Серьога, що катає дівчат у селі на синьому тракторі. Економістів же потягнуло на риб, бо “в житті риб, все так як у людей”. Риби як люди, люблять гарно поїсти, відпочити, пограти в доміно, погуляти з стерлядями, і навіть попідглядати за чайками без трусів. Але, на противагу іншим, вони знають, що після смерті будуть рибними консервами. У рибному царстві є свій король Нептун, який голосом Президента України привітав Київський університет з ювілеєм.

На розминці глядачів цікавили різні теми, починаючи від творчості Лермонтова, та закінчуючи тим з якого віку потрібно починати пити спиртні напої.

Спеціальними гостями свята стала команда КВН, учасник прем’єр–ліги, збірна Харкова, що продемонструвала прекрасну програму - ранкову зарядку у виконанні звичайного чоловіка, який живе в квартирі, де лампа висить прямо над головою, а ширина кімнати дорівнює ширині плеч її господаря.

Своєрідним десертом, став виступ переможця 2003 року команди Інституту філології “Схід-Захід”, яка представила своєрідний мікс зі своїх старих та нових номерів. Вони намагалися довести глядачам, що найкращими ліками від клаустрофобії, є закриті вечірки, а найвідоміша туристична фірма називається “Мойсей”, адже має 40-річний досвід роботи з клієнтами.

Загалом свято вийшло цікаве та веселе, ставши достойним початком перед “великими перегонами”, які приведуть переможця до Кубку Ректора.



Наталія Коротенко
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024