Новини

 

Підписано Угоду про співпрацю з Університетом Йонгнам (Республіка Корея)

07.02.2012
6 лютого 2012 року відбулося підписання Угоди про наукову, навчальну та культурну співпрацю між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Університетом Йонгнам (Республіка Корея).

Угоду підписали ректор КНУ академік Леонід Губерський та Президент Університету Йонгнам професор Хью Су Лі. Вона передбачає організацію спільних наукових досліджень за взаємоузгодженою тематикою, обмін викладачами для читання лекцій, розвиток і підтримку прямих контактів між кафедрами лабораторіями, іншими науковими підрозділами.

Леонід Губерський зауважив, що Київський університет імені Тараса Шевченка й Університет Йонгнам схожі не лише за своєю структурою, а й кількістю студентів. У кожному з них навчається понад 25 тисяч студентів. Він зазначив, що одним з найважливіших напрямків співпраці – є створення відповідних умов для навчання студентів, які мають диплом бакалавра, у магістратурах обох університетів одночасно, узгодження навчальних планів магістратур з метою отримання студентами подвійних дипломів.



































ФОТО: Юрія Тивончука/ПРЕС-ЦЕНТР КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024