Новини

 

У ВІКНУ змагалися найкмітливіші

01.02.2012
Кажуть, курсанти – найвинахідливіші серед усіх. І вкотре ми в цьому переконалися, коли 28 січня 2012 року у Військовому інституті Курсантською радою були організовані змагання «Що, де, коли?».
У цьому заході брали участь 36 учасників, включаючи: головного суддю Слуцького Євгена та суддю Бухмана Олексія, ведучого Шулдика Сергія та асистенток Шанайду Ольгу та Єршову Марію. Усього було створено 6 команд, які хотіли позмагатися у своїй ерудованості: «Солнышко», «Бонг», «Еквілібріум», «Безума», «Віват» та «Київ з Таріком». Особливим ентузіазмом виділялися представники військового факультету фінансів та права. Також до змагань виявили бажання долучитись курсанти військового факультету іноземних мов та військового перекладу – ними була створена своя команда ерудитів.
У запеклій боротьбі світлих голів перемогла команда Мансурова Володимира «Еквілібріум». До складу команди входили: сам капітан – Мансуров В., Мироненко Ю., Дудкін Д., Вдовиченко Д., Іванов С. та Хоменко О. Щоб отримати перемогу, їм довелося відповісти на тридцять різних питань і ще одне додаткове. Команда отримала у винагороду перехідний кубок та торт. До речі, кубок мав вигляд кота, оскільки гра «Що, де, коли?» – змагання в інтелектуальній творчості.
Тож привітаємо переможців та подякуємо за чудову роботу Курсантської ради.



Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024