Новини

 

Змагання з футзалу "Кубок ректора"

30.01.2012
З 16 січня 2012 року розпочалися змагання з футзалу серед професорсько-викладацького складу на «Кубок Ректора», присвячені Євро-2012. 27 січня 2012 року проводилися фінальні зустрічі. Щоб зрівняти шанси команд, цього року відбулися зміни в Положенні змагань з футзалу: до участі в змаганнях допускались 2 гравці віком від 25 років і старше. За ІІІ місце боролися збірна команда ( механіко-математичний ф-т + РФФ ) та збірна команда ( геологічний + географічний ф-т ). Основний час гри закінчився з рахунком 2:2, в серії післяматчевих пенальті перемогла збірна команда ( механіко-математичний ф-т + РФФ ), яка посіла ІІІ місце. У фіналі зустрілися збірна команда ( кафедри фізичного виховання + ВІКНУ ) та збірна команда ( ф-т кібернетики + ф-т психології + філософський ф-т + ф-т соціології ). Основний час гри закінчився з рахунком 2:2, в серії післяматчевих пенальті перемогу здобула збірна команда ( ф-т кібернетики + ф-т психології + філософський ф-т + ф-т соціології ), яка і посіла І місце.
За традицією гравців привітали гості свята: проректор з виховної роботи Шевченко В.П., заступник Голови профспілок університету Чомко Д.Ф., голова студентського парламенту університету Макарчук Максим, представники фан-клубу ФК «Динамо» Київ, завідуюча кафедрою фізичного виховання та спорту, Заслужений майстер спорту, дворазова Олімпійська Чемпіонка з гандболу Кочергіна Т.І.
Студентки Ін-ту Журналістики продемонстрували свою майстерність у номері з аеробіки, а вихованці спортивної школи карате-шатакан «Сен-бін» під керівництвом володаря Кубку Світу та Кубку Європи 2006 р., випускника біологічного факультету Сіроковського Миколи, виступили з показовою програмою, чим викликали захоплення та оплески глядачів.
По закінченні фінальної гри було нагороджено призерів та кращих гравців турніру:
І місце – збірна команда ( ф-т кібернетики + ф-т психології + філософський ф-т + ф-т соціології )
ІІ місце – збірна команда ( кафедра фізичного виховання та спорту + ВІКНУ )
ІІІ місце – збірна команда ( механіко-математичний ф-т + РФФ )
ІV місце – збірна команда ( геологічний + географічний ф-т )
Кращий гравець турніру – Рубльов Богдан (ф-т кібернетики)
Кращий бомбардир турніру – Куровський Олексій ( ф-т психології )
Кращий захисник турніру – Батрименко Олег ( філософський ф-т )
Кращий воротар турніру – Давиденко Микола (кафедра фізвиховання)
За вагомий внесок у спортивне життя університету подякою був нагороджений Журавльов Віктор Володимирович ( механіко-математичний ф-т ).
Кафедра фізичного виховання та спорту дякує учасникам турніру за активну участь і бажає їм міцного здоров’я та нових перемог!


Викладач кафедри фізичного виховання та спорту Ковальчук С.К.













Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024