Новини

 

Всеукраїнська студентська олімпіада з географії

18.01.2012
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Київський національний університет
імені Тараса Шевченка
географічний факультет

ЗАПРОШЕННЯ
для участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з географії

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді і створення умов для її творчого зростання та згідно із наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України №1324 від 18.11.2011 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2011/2012 навчальному році» на базі географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка 12-14 квітня 2012 р. буде проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Географія» серед студентів класичних та педагогічних університетів.
До участі в олімпіаді від кожного вищого навчального закладу запрошуються переможці І етапу олімпіади зі спеціальності «Географія» (згідно з додатком №1 до Наказу МОНмолодьспорту України №1324 від 18.11.2001 р. «Порядок проведення Всеукраїнської студентської олімпіади»). Загальна кількість учасників від вищого навчального закладу – 2-3 особи.
Умовами олімпіади передбачено проведення двох турів для класичних і педагогічних університетів:
І тур – теоретичний – оцінка рівня теоретичних знань з географії ( тестування за фундаментальними та фаховими навчальними дисциплінами галузевого стандарту вищої освіти України; виконання завдань проблемного і творчого характеру (письмова робота)).
ІІ тур – практичний – оцінка рівня практичних знань та навичок з географії (розв’язання задач з фізичної, економічної та соціальної географії, метеорології, гідрології та картографії; виконання практичних завдань з геології та біогеографії).
Просимо до 1 березня 2012 р. надіслати на адресу оргкомітету олімпіади за адресою: географічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, вул. Володимирська, 60, місто Київ заявку на участь в олімпіаді, в якій необхідно повідомити про потребу в бронюванні місць у готелі та анкети учасників олімпіади (згідно з Додатком №1 до Положення про Всеукраїнську олімпіаду).
Також просимо завчасно повідомити оргкомітет олімпіади про дату та час прибуття учасників олімпіади за телефоном (044) 521-32-70 або електронною поштою: pask_volf@ukr.net
Заїзд і реєстрація учасників олімпіади відбудеться 12 квітня 2012 р.: з 900 до 1300 у вестибюлі І поверху корпусу географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка за адресою: проспект Академіка Глушкова, 2.
Усім учасникам олімпіади при собі мати студентський квиток, паспорт, посвідчення про відрядження, квиток на зворотний проїзд. Оплата проживання, харчування та проїзду – за рахунок учасників олімпіади, квитки на зворотний проїзд просимо придбати завчасно.
Урочисте відкриття ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з географії – 12 квітня 2012 року о 1600 у конференц-залі Інституту післядипломної освіти за адресою: вул.. Васильківська, 36.
Проїзд: від Центрального залізничного вокзалу їхати метром від станції «Вокзальна» до станції метро «Виставковий центр» або маршрутним автобусом №458 до зупинки «Виставковий центр»; від Центрального автовокзалу їхати метром від станції «Деміївська» до станції метро «Виставковий центр».
Від’їзд учасників 14 квітня 2012 року після 1700.
Контактні телефони: (044) 521-32-70 – приймальна декана географічного факультету Олійника Ярослава Богдановича, (044) 521-33-70 – деканат географічного факультету. E-mail: pask_volf@ukr.net
Більш детальну інформацію про олімпіаду можна отримати на сайті географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка www.geo.univ.kiev.ua у розділі «Новини».
Надіслані після 1 березня 2012 року заявки на участь у олімпіаді розглядатись оргкомітетом не будуть.
Курсы французского языка в киеве
Валерий Борисов
Заказать рекламу на троллах, биллбордах - троллы киев. Аутдор Сити - ваша наружная реклама. Владимир Яворивский
Оргкомітет


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024