Новини

 

Січневе засідання Вченої Ради

16.01.2012
Перше у новому 2012 році засідання Вченої Ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка, що відбулося 16 січня, розпочалося з приємного. Перший проректор Олег Каленикович Закусило, який головував на засіданні, вручив почесні відзнаки та дипломи.
Почесною грамотою Кабінету Міністрів України нагороджено доктора філософських наук, професора Бичка Ігоря Валентиновича.
Дипломами переможців конкурсів бізнес-планів (ДСМСУ і КМДА) нагороджено студентів економічного факультету КНУ:
За І місце у номінації «Комунальні підприємства очима студентів» нагороджені Микола Годун, Назар Мозговий, Микола Винник, Тарас Винничук. Ними розроблено проект «Паркувальний простір міста».
За ІІ місце – Ольга Баранкіна та Євгенія Дрозд, які підготували проект «Соціальна кухня «Гарячі обіди».
За ІІІ місце –Ольга Лихолобова, яка розробила проект «Англійська для чиновників 1, 2, 3категорі
За І місце у номінації «Соціальні проекти» нагороджені Євген Вдовенко, Олександр Помаз. Проект «Екологічні дитячі майданчики «Світлячок».
За ІІ місце – Марина Кириченко, Ольга Ковальчук, Олена Коральчук. Проект – «Готель для собак «Дай лапу».
Нагадаємо, що Конкурс бізнес-планів серед молоді міста Києва відбувся 23 листопада 2011 року.
Вчена Рада розглянула кадрові питання: присвоєння вчених звань; обрання на посади та надання рекомендацій щодо укладення контрактів. Серед основних питань – визначення та затвердження розміру премії імені Тараса Шевченка Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
На засіданні заслухали наукову доповідь декана геологічного факультету Сергія Андрійовича Вижви на тему «Вплив природних і природно-техногенних процесів на потенційно небезпечні об’єкти».


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024