Новини

 

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ СТУДЕНТІВ ВСІХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ НАПРЯМУ: „ЖУРНАЛІСТИКА ТА ІНФОРМАЦІЯ”

13.01.2012

Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут журналістики, кафедри міжнародної журналістики та телебачення і радіомовлення за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні оголошують конкурс студентських журналістських відеоробіт на тему: „Національна безпека: погляд молоді”.

Конкурс триватиме з 6 грудня 2011 р. до 29 лютого 2012 р. До участі в ньому запрошуються студенти всіх спеціальностей напряму: „Журналістика та інформація”.

Нагорода за перемогу в конкурсі: ознайомча поїздка до штаб-квартири НАТО у м. Брюссель, Королівство Бельгія. Також передбачено заохочувальні призи.

Мета конкурсу: Представити у відеороботі різноманітне бачення особливостей партнерської співпраці України і НАТО у контексті безпеки держави та показати журналістські навики і вміння донести цю інформацію громадськості. Формат відеоробіт: інформаційне відео, телесюжет, відеоролик.

Завдання конкурсу: Стимулювати професійне і творче зростання студентів та відпрацювати модель роботи журналіста за редакційним завданням із конкретної тематики.

Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024