Новини

 

Озброєні правом

23.12.2011

Правова підготовка особового складу Військового інституту є надзвичайно важливою та корисною, як при виконанні функціональних обов`язків так і в повсякденному житті. Не дарма кажуть, що знання - то сила.
Тому, саме задля вдосконалення професійних навичок та набуття нових, корисних знань згідно затвердженого Плану методичної роботи військового факультету фінансів і права 20.12.11 з науково-педагогічним складом кафедри військового права було проведено інструкторсько-методичне заняття з предмету «Основи військового права». На занятті була обговорена тема: «Права і свободи громадянина під час проходження військової служби». Проводив заняття старший викладач кафедри КАЧАН Іван Іванович.
– Першорядну роль у забезпеченні захисту прав військовослужбовців мають відігравати затверджені законами України загальновійськові статути, у тому числі Статут внутрішньої служби та Дисциплінарний статут. Але у затверджених статутах відсутня норма щодо дотримання у війську прав людини, – зазначив він.
На методичне заняття були запрошені представники навчального відділу та керівництво факультету.
начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024