Новини

 

Горде звання сержант

21.12.2011

Сержанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) завжди повинні бути взірцем для підлеглих у навчанні, дисципліні та побуті. Ця командирська ланка надзвичайно важлива та відповідальна.
Задля вдосконалення професійних навичок та набуття нових, корисних знань згідно затвердженого начальником інституту розкладу занять 17.12.11 у ВІКНУ було проведено «День сержанта».
На заняттях з статутів ЗСУ та військової психології із сержантським складом були обговорені такі теми: «Обов’язки та права заступника командира взводу. Порядок ведення дисциплінарної практики» та «Врахування особистісних якостей військовослужбовців у діяльності молодших командирів».
Також на заняттях з вогневої підготовки під керівництвом підполковника Борзака О.М. були виконані практичні вправи зі стрільби з ПМ.
За оцінкою начальника навчального відділу полковника Олега Прохорова заняття пройшли організовано, на належному методичному рівні. У виконанні 1-ої вправи навчальних стрільб із пістолета Макарова сержанти показали високий практичний рівень.
– Саме сержанти є найближчими до особового складу командирами і саме на них покладається безпосереднє керівництво повсякденною діяльністю курсантів ВІКНУ, – зазначив він.


Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024